Компанія Nanit Robot розробила конструктор для занять з робототехніки в школах та садочках. Діти вже в юному віці через гру в інтерактивній формі розвивають навички інженерії та програмування.

STEM & Edtech рішення Nanit Robot — це комбінація робота-конструктора, навчальних відео та підтримки викладачів. Заняття проходять на унікальному конструкторі українського виробництва, який вже здобув світову славу. Команда Nanit Robot має 7-річний досвід розробки роботів. Бренд брав участь у міжнародних виставках у Канаді, США, Німеччині, Естонії та увійшов до ТОП-3 найкращих стартапів України. А також переміг у конкурсі для українських розробників іграшок Startup Challenge 2021 від KIDDISVIT та UNIT CITI. А цього року представники бренду були учасниками Фестивалю освіти у Львові «Вчителі майбутнього», де презентували свій проєкт широкому загалу.

Стандартний набір включає 12 типів датчиків, які перетворюють робота на 30 різних макетів персонажів: зореліт, пінгвін, кажан, машинка, вітряк, літак тощо. А за допомогою корисних відео діти можуть зрозуміти правила дорожнього руху та пожежної безпеки, вивчити ноти та кольори англійською, дізнатись про явища природи, із чого складається комп’ютер, як створюються ігри та багато іншого.

«Наразі надзвичайно важливим є розвиток STEM-освіти в навчальних закладах. Тому що це формує в дітей дослідницькі навички, що корисно для їхнього успішного майбутнього. Курс з робототехніки — це один з напрямків STEM-навчання, який розвиває творчість, креативність, навички моделювання у наших учнів та допомагає їм створювати власні дослідницькі проєкти», — поділилася Людмила Марченко, директорка київської школи.

Можна обрати оптимальний пакет навчання для садочка чи школи з кількох варіантів:

  • 8 наборів Nanit Robot: 30 уроків навчальної програми, 10 занять для 1 викладача;
  • 8 наборів Nanit Robot: 60 уроків навчальної програми, 20 занять для 2 викладачів, EMS-система для обліку, рекламна сторінка на вебсайті Nanit;
  • 16 наборів Nanit Robot: 90 уроків навчальної програми, 30 занять для 3 викладачів, EMS-система для обліку, рекламна сторінка на вебсайті Nanit, CRM-система для клієнт-менеджменту, надання маркетингових інструкцій.

До кожного набору входить інструкція для викладача, матеріали для друку та презентації, а також гарантійний ремонт та сервіс протягом року. 

Nanit Robot — це освітній оператор з робототехніки, що надає навчальні матеріали та програмне забезпечення для партнерів: навчальні відео українською та англійською мовами, ігрові програми для шкіл та садочків: кожне заняття — новий робот, легка інтеграція з Arduino, MakeBlock, Lego WEDO, ESP. Дізнатися більше про програми для садочків можна за цим посиланням. А більше інформації для шкіл — за лінком.

Поділитися цією статтею