Учителям розкажуть, як ефективно навчати у лікарнях

10 лютого о 15:00 відбудеться Всеукраїнська онлайн-конференція лікарняних вчителів. Її організують у рамках проєкту «Право на освіту».

«У ваших руках — майбутнє і шанс повернути дитинство тим малюкам, які мусять проводити свій час у палатах, а не в класах. Освіта в лікарні — це суперпігулка від соціальної ізоляції, тривоги та комплексів. Бо дітлахи можуть вчитися без огляду на діагнози. Можуть планувати та досягати цілі. Можуть мріяти, бо вчителі відчиняють їм двері у світ можливостей», — закликають організатори.

Вчителів, які вже зараз працюють у лікарнях, більшає. Тільки за останній рік на курс навчання для лікарняних вчителів «Як навчати супергероїв?» на платформі студії онлайн-освіти EdEra зареєструвалося понад 5800 вчителів і майже 3000 отримали сертифікати.

Долучитися до конференції можуть вчителі з усієї України, хто працює з хворими дітьми, приходить у лікарню або потенційно може долучитися до роботи в медзакладах.

Для участі слід зареєструватися за посиланням.

У конференції візьмуть участь експерти з Естонії, Ізраїлю, долучиться кураторка «Право на Освіту», телеведуча 1+1 Наталія Мосейчук. Учасники дізнаються про можливості для отримання освіти в лікарнях України, почують корисні поради та рекомендації.

Поділитися цією статтею