Проєкт «Освітня й психосоціальна підтримка в Луганській області, Україна», що фінансується Міністерством закордонних справ Естонії і впроваджується БФ Восток SOS у партнерстві з естонською організацією MONDO, запрошує вчителів-волонтерів до шкіл Луганської області, повідомляють на сторінці Восток-SOS.

«У зв’язку з гострою нестачею фахових педагогічних працівників в навчальних закладах, що розташовані поблизу лінії розмежування, запрошуємо вчителів для участі у волонтерській місії на сході України — у Луганській області. Ці населені пункти розташовані на лінії розмежування в Луганській області. Варто зазначити, що в цих населених пунктах можна почути звуки пострілів. Вже шість років триває війна, але на сьогодні активних бойових дій не відбувається.

Волонтери пройдуть попередній тренінг з детальним інструктажем щодо роботи під час військового конфлікту та власної безпеки. У волонтерів буде менторська підтримка від БФ Восток SOS та школи», — зазначають організатори.

Ця пропозиція стосується волонтерів, які мають вищу педагогічну освіту чи практику викладання та готові до нового досвіду роботи в сільських громадах Луганської області на лінії розмежування.

Волонтер працюватиме в одному з навчальних закладів, які розташовані в населених пунктах Новотошківка, Трьохізбенка або Щастя. Кожна із запропонованих шкіл співпрацює з БФ Восток SOS та MTU Mondo.

Детально про умови проєкту і те, які вчителі потрібні — за посиланням.

Кандидатів просять заповнити анкету.

Фото зі сторінки Катерини Шишигіної, волонтерки проєкту

Поділитися цією статтею