Всіх охочих запрошують до участі у Всеканадській конференції українських освітян, яка в цьому році відбудеться у форматі Всеканадських освітніх онлайн майстер-класів «Українська освіта в Канаді: Нові реалії» 16 травня 2021 року онлайн.

Конференція пройде за підтримки Національної Української Освітньої Ради при Конґресі Українців Канади та Світової Координаційної Виховно-Освітньої Ради (СКВОР) Світового Конґресу Українців.

В рамках конференції буде надано можливість долучитися до перегляду презентацій та участі в практичних заняттях від провідних освітян, які вводять нові освітні стандарти та розширюють рівні в освіті. Учасники і учасниці поділяться передовим досвідом та розкажуть, як вони адаптувалися до нових реалій, як змогли вдосконалитися самі та допомогти учням, які труднощі їх спіткали в новій віртуальній освітній реальності, як вони знайшли шляхи не просто подолання перешкод, а й шляхи для досягнень та розвитку викладацького потенціалу.

Кожен з 32 виступів в програмі Всеканадських освітніх онлайн майстер-класів відкриє безліч нового, надихне на нові досягнення, укріпить віру у власні сили та відкриє таємниці успішної викладацької роботи!

Серед запропонованих тем презентацій та майстер-класів є ті, які підходять для різних рівнів українських шкільних програм, акцентують увагу на використанні передових технологій, а також ті, які стануть корисними для суботніх та рідних шкіл діаспори. А головні доповідачки розкажуть про тенденції, потреби та новини сучасної української педагогіки, а також про роль українсько-канадських зв’язків у світовому освітньому просторі.

Для участі та оплати слід зареєструватися за посиланням. Також там представлено програму конференції.

Після реєстрації та оплати учасники отримають всі деталі та посилання для підключення до трансляції освітніх сесій.

На сторінці «Освіторії» у Facebook буде розіграно 25 промокодів на участь у конференції — стежте за оновленнями!

Поділитися цією статтею