Учителі загальноосвітніх навчальних закладів можуть отримати безкоштовний доступ до функціоналу Canva Pro — платформи для створення та обробки зображень, які можна використовувати для підготовки уроків.

Платформа відкрила освітянам доступ до бібліотеки зображень, відео та аудіоматеріалів, фотографій, шаблонів і шрифтів, а також просунутих інструментів (завантаження з прозорим фоном, зміна розміру готових дизайнів, додаткові функції персоналізації тощо). Їх можна використовувати для підготовки навчальних матеріалів, різноманітних ілюстрацій, оформлення класного куточка та, що особливо актуально, для організації дистанційного навчання. Крім решти, вчителям доступні інструменти для анімації та новий зрозумілий відеоредактор.

Щоби податися та отримати безкоштовний доступ, потрібно:

1. Мати обліковий запис Canva.

2. Заповнити онлайн-заявку. Форма англомовна, але за потреби можна ввести дані українською. Необхідно вказувати ту адресу електронної пошти, на яку зареєстровано обліковий запис Canva.

3. Підтвердити актуальний статус вчителя. Для цього підходить стандартна українська довідка про працевлаштування, де вказано назву навчального закладу та посаду. Її слід завантажити та додати до згаданої заявки.

4. Дочекатися підтвердження електронною поштою.

Поділитися цією статтею