Найбільший в Україні освітній фестиваль «Вчителі майбутнього» від ГС «Освіторія» та Холдингу емоцій «!FEST» повертається. Захід пройде 22–23 червня у Львові. 

Фестиваль відбудеться втретє. Востаннє ця подія відбулася у Львові у 2019 році, зібравши близько 800 учасників.

«Воєнний контекст болісно впливає на освітянське сьогодення. Тому головним завданням цьогорічного фестивалю буде окрилити вчителів, подякувати їм за незламність та подарувавати надію та позитив. Ключовою темою події стануть пошуки стратегій відновлення української освіти. Разом з освітянами, урядом та громадськістю ми будемо говорити про те, як навчати і навчатися зараз, поділимося ефективним досвідом, обговоримо інновації та актуальні освітні проблеми, і головне — шукатимемо робочі шляхи їх розв’язання», — розповідає Зоя Литвин, голова громадської спілки «Освіторія».

На учасників фестивалю «Вчителі майбутнього» чекає близько 100 подій протягом двох днів: панельні дискусії, презентації досліджень, лекції, майстерки, інтерактивні формати, неформальне спілкування, безлімітний та натхненний нетворкінг і безліч сюрпризів.

Серед спікерів заходу — міністр освіти і науки Оксен Лісовий, голова ДСЯО Руслан Гурак, директорка УЦОЯО Тетяна Вакуленко, СЕО студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філліпов та ще майже півсотні українських і зарубіжних лідерів освіти та громадськості.

Головні теми заходу: подолання освітніх втрат, НУШ, дистанційне навчання, ментальне здоров’я учнів і вчителів, штучний інтелект, відбудова освіти і багато іншого.

Вартість квитка — 600 грн з учасника. За це гості отримують: право на відвідування всіх лекцій, майстерок і розважальної частини фестивалю протягом двох повних днів події.

Придбати квиток можна за посиланням.
Фестиваль відбудеться за адресою: Львів, вул. Старознесенська, 24-26, на території FESTrepublic.

Придбати квитки
Поділитися цією статтею