Фестиваль відбудеться 22–24 вересня в Мистецькому Арсеналі. 

«NEOсвітній Арсенал» — це простір вільної взаємодії через культуру і мистецтво, через творчість як універсальну практику, спільне отримання емоційного, естетичного і пізнавального досвідів. 

Фокус на інклюзію в освіті й культурі було взято за основу та головний підхід до створення фестивалю. І це відображено в самій назві: «NEOсвітній Арсенал. Різні разом».

На стендах учасників відвідувачі зможуть корисно та весело провести час, долучаючись до потокових ігор, активностей і спілкування. У трьох майстернях на дітей чекає насичений графік воркшопів на будь-яку тему — від секретів техніки різографії до акторської майстерності та програмування. На ярмарку ігор й освітніх продуктів можна буде знайти товари для дозвілля та навчання, а найменші відвідувачі зможуть провести час у спеціальній безпечній зоні для гри від 0 до 4 років. Водночас на сценах фестивалю відбуватимуться виступи та концерти.

На NEOсвітньому Арсеналі можна подорожувати за допомогою двох квестових маршрутів, які можна буде знайти в путівнику — для дітей 5–7 років та для дітей 8–12 років.

Вартість квитків:
– вхідний квиток (діє для дорослих та дітей від 5 років) — 100 грн;
– сімейний квиток (діє для 2 дорослих та 1–2 дітей від 5 років) — 250 грн.
Квитки можна придбати онлайн або в касі Мистецького Арсеналу.

Учасники окремих категорій матимуть змогу відвідати захід безкоштовно.

Долучитися

.

Поділитися цією статтею