11–12 березня всіх охочих запрошують долучитися до дводенної Школи стійкості університетів, у рамках якої відбудеться серія мозкових штурмів у форматі «світового кафе», а також відкриті дискусії за участі представників найкращих ЗВО країни.

Серед секцій «світового кафе» обговорять життєдіяльність кампусу, якісну дистанційну освіту, психічне здоров’я, академічну доброчесність та побудову довіри з міжнародними партнерами.

Також охочі зможуть долучитися до панельних дискусій, зокрема:

«Відтік мізків і роль університетів у припливі талантів в Україну». Дискусія про роль університетів у поверненні талановитих українців додому і залученні іноземців до процесу відновлення України. Модерує дискусію Єгор Стадний, перший проректор Київської школи економіки.

«Суспільно відповідальні університети». Поговоримо про те, як українські університети мають змінювати наше суспільство для відновлення країни. Модерує дискусію Тимофій Брік, ректор Київської школи економіки.

«Стійкі університети». Будемо говорити про те, як зробити життєстійкість частиною інституційної культури університету та як виглядає лідерство і система управління в стійкому університеті. Модерує дискусію Володимир Бугров, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Серед запрошених спікерів — Тарас Добко, перший проректор Українського католицького університету, Анна Новосад, співзасновниця благодійного фонду savED, міністриня освіти і науки України (2019-2020), Олег Шаров, генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України.

Таймінг та детальну програму можна переглянути за посиланням.
Офлайн-подію проведуть 11–12 березня за адресою: Київ, вул. Миколи Шпака, 3 (будівля Київської школи економіки). Також передбачається онлайн-трансляція другого дня заходу (12 березня) на Facebook-сторінці Київської школи економіки.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею