Дев’ятирічний Кейд Лавелл з американського штату Міннесота випадково виграв десятикілометровий забіг через те, що на маршруті звернув не туди. Як повідомляє сайт Runner’s World, Кейд брав участь в спортивному заході під назвою St. Francis Franny Flyer 5K, але на дистанції переплутав маршрути.

Замість п’яти кілометрів своєї гонки, Кейд випадково подолав десять – з іншої дистанції і посів там перше місце. Загальний час дев’ятирічного бігуна склав трохи більше 48 хвилин. Цей результат був майже на хвилину краще, ніж у головного 40-річного претендента на перемогу, який прийшов другим.

https://www.runnersworld.com

Під час самого забігу Кейд побачив знак повороту на своїй дистанції, але волонтер, який стояв поруч, направив його прямо, сказавши, що це правильний шлях. Хлопчик трохи зніяковів, але продовжив бігти. На пятикілометровому фініші його чекала мама, яка почала хвилюватися і шукати сина, коли зрозуміла, що гонка закінчена. Хтось із присутніх сказав їй, що бачив Кейда на іншому фініші, десятикілометровому. Там вона і знайшла свого переможця.

Поділитися цією статтею
Автор: