Школярі залишаться вдома достроково: вже з 23 жовтня. Відпрацьовувати день навчання за перенесений вихідний 15 жовтня не потрібно. Таке рішення ухвалила сьогодні Комісія з надзвичайних ситуацій. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі телеканалу Україна 24

Два тижні діти не ходитимуть на заняття, і це стосується учнів будь-якого віку, навіть початкової школи. До кінця жовтня триватимуть заплановані канікули. Стосовно другого тижня буде остаточно визначено пізніше, чи це будуть продовжені канікули, чи дистанційне навчання. 

Такі заходи пов’язані з тим, що протягом найближчих трьох-п’яти днів столиця перейде до «червоної» зони. Про це свідчать дані статистики: вчора було виявлено понад 1300 нових випадків захворювання. Лікарняні ліжка з киснем столиці завантажені на 63%. 

Батьків, які супроводжують у транспорті учнів до шкіл, певно, зацікавить інформація про роботу міського транспорту під час дії обмежень «червоної» зони. Він працюватиме у звичайному режимі, але користуватися ним зможуть лише люди, які мають сертифікати вакцинації, негативний ПЛР-тест чи тест на антиген.

Поділитися цією статтею