У рамках Ukrainian Global University запустили подкаст зі світовими інтелектуалами

KSE запустила #GlobalMinds4Ukraine — англомовний подкаст та YouTube-канал з лекціями від найвидатніших світових науковців, військово-політичних експертів та інтелектуалів.

На одному майданчику зібрали:

  • Нобелівськіх лауераів Пола Кругмана та Деніела Канемана,
  • Автора «Антикрихкості» Нассіма Ніколаса Талеба,
  • Видатну Енн Еплбаум,
  • Всесвітньовідомого історика Тімоті Снайдера,
  • Автора Стенфордського тюремного експерименту Філіпа ЗІмбардо,

а також колишніх очільників ФБР та ЦРУ, видатних послів та дипломатів та інших відомих авторів.

«Вони об’єдналися заради підтримки українського інтелектуального суверенітету у протидії пропаганді та російським наративам, а також, щоб донести до міжнародної спільноти правду про російське вторгнення в Україну, геноцид українського народу, створювати шляхи відбудови України», — розповідають творці подкасту.

З лекцій ви дізнаєтесь про секретні ядерні програми Москви на території України ще до аварії на ЧАЕС, чи давало НАТО обіцянку Росії не просуватися на схід, як змінив хід історії Бухарестський саміт НАТО у 2008, де обговорювалося входження України до Альянсу, що світ планує робити з Росією після війни, чому «Антикрихкість» Нассіма Талеба — це саме про Україну, та чому російське вторгнення матиме глобальний вплив. А від автора Стенфордського тюремного експерименту ви почуєте пояснення природи зла та героїзму на прикладі протистояння ЗСУ та російських окупантів.

Найяскравіші цитати лекторів #GlobalMinds4Ukraine можна прочитати на сторінці проєкту.

Слухати подкаст за посиланням або дивитись на YouTube-каналі.

#GlobalMinds4Ukraine — це перший український майданчик, де світові інтелектуали дискутують про своє бачення війни та шляхи відбудови України з українськими науковцями та журналістами. Він створений у рамках ініціативи Ukrainian Global University (UGU) — глобальної мережі, яка об’єднує найкращі світові освітні заклади та має на меті надати до них, а також до нових стипендій та програм постдокторантури доступ українським студентам, стипендіатам, науковцям та викладачам.

Поділитися цією статтею