З приводу будь-яких питань під час вступної кампанії можна зателефонувати за номером +380 (800) 50-45-70. Лінія працює у будні з 9 до 17 (окрім п’ятниці, коли вона працює до 16:45).

Про запуск лінії підтримки повідомили в МОН. 

Окрім телефонної лінії, у Міністерстві також презентували чат-бот, який функціонує на сайті МОН. Мова чат-бота відображатиметься саме мовою налаштування браузера випускника. Його графік: пн–чт 09:00–17:00, пт 09:00–16:00. Окрім цього, можна надсилати звернення на електронну пошту: vstup2024@mon.gov.ua. Також за технічними консультаціями, зокрема, з питань реєстрації е-кабінетів і подання е-заяв можна звертатися до ДП «ІНФОРЕСУРС».

Також раніше стало відомо, як проходитиме НМТ під час відключень світла. Учасник може подати заяву для участі в додатковій сесії тестування, якщо під час основної сесії через повітряну тривогу, технічні проблеми або відсутність електроенергії він не мав змоги виконувати тест понад дві з половиною години. Скористатися своїм правом і взяти участь у додатковій сесії чи чекати початку / продовження / завершення тестування в межах основної сесії — добровільний вибір кожного. Якщо таке станеться під час додаткової сесії, то вступникам нададуть ще одну можливість для проходження НМТ.

Читайте також: Буду студентом: гід і шпаргалка для всіх, у кого НМТ 2024 попереду

Поділитися цією статтею