Учні 7–11-х класів можуть вибороти стипендію для навчання на річній програмі MBA Kids, а також безкоштовно пройти онлайн-курс «Основи підприємництва».

У Школі підприємництва та лідерства для дітей і підлітків MBA Kids International допомагають учням обрати комфортну роль у бізнесі, визначитися з майбутньою професією, прокачати корисні навички і знайти своє місце в команді. За програмами MBA Kids International навчаються в Україні, Казахстані, Азербайджані та Бразилії.

На гейміфікованій онлайн-платформі mbakids.online від MBA Kids International діти та підлітки з будь-якого куточку світу можуть опанувати soft skills з підприємництва, лідерства, тайм-менеджменту тощо. Такий курс є безкоштовним.

Зараз учні 7–11-х класів можуть вибороти стипендію для навчання на річній програмі MBA Kids. Для цього спочатку треба пройти онлайн-курс «Основи підприємництва» на платформі mbakids.online.

Конкурс на отримання стипендії проходитиме в декілька етапів:

  • 1 червня — 31 липня

Потрібно зареєструватись на платформі MBA Kids Online та пройти курс «Основи підприємництва».

  • 1–15 серпня

31 липня закривається можливість проходити курс і формується рейтингова таблиця всіх учасників. 50 учнів з найбільшою кількістю балів пройдуть далі до фінального етапу — співбесіди з командою MBA Kids International та надавачами стипендій.

  • 15–31 серпня

Буде відібрано учасників з Києва — на навчання на офлайн-програмі та учасників з регіонів, які будуть навчатися на онлайн-програмі. До кінця серпня всі кандидати знатимуть, коли починається їх шлях в MBA Kids International.

Детально про умови — на сторінці Конкурсу.

Фото MBA Kids International

Поділитися цією статтею