15 лютого в Києві відбулося відкриття Першого державного бізнес-інкубатора для школярів-винахідників «UF Incubator» (Ukrainian Future Incubator), створеного на базі Малої академії наук. Про це повідомляється на сайті Київської МАН.

UF Incubator працюватиме безкоштовно, проте його слухачі мають пройти конкурсний відбір. Інкубаційна програма триватиме від 3 до 10 тижнів за такими напрямками: бізнес-планування для стартапів, маркетинг для підприємців, softskills, проектний підхід, лідерство та бізнес-англійська. Щороку планується випускати 60 юних винахідників.

При інкубаторі працюватиме лабораторія прототипування, де можна буде скористатися таким обладнанням: 3D-принтери, фрезерні, лазерні та плазморіжучі верстаки, паяльні станції, ріжучий плотер тощо. UFIncubator охоплює широке коло сфер: машинобудування, електроніка і приладобудування, матеріалознавство та перспективні технології, екологія та ресурсозбереження, технічна творчість та винахідництво, робототехніка та роботехнічні системи.

UF Incubator – технологічний бізнес-інкубатор, створений на базі Національного центру «Мала академія наук України», щоб…

Gepostet von UF Incubator am Donnerstag, 1. Februar 2018

Поділитися цією статтею