Міжнародний жіночий клуб Києва проводить 26-й Благодійний ярмарок, що є одним з наймасштабніших фандрейзингових заходів в Україні. Зібрані під час ярмарку кошти підуть на фінансування проектів з допомоги жінкам, дітям, людям похилого віку та інвалідам в Україні. Минулого року організаторам вдалося зібрати понад 3,5 млн грн, які пішли на гранти на користь місцевих організацій.

Програма Благодійного ярмарку включає:

  • власні стенди від 44 посольств, які представлятимуть власну кухню і традиції;
  • культурна програма (національна музика, танці, майстерні ремесел) від представників різних країн та континентів;
  • дитячий куточок, де діти можуть взяти участь у різноманітних майстер-класах та іграх;
  • стенд з виробами ручної роботи;
  • Grand Raffle / Лотерея Tombola, де можна спробувати виграти цінні призи, включаючи авіаквитки, подарункові сертифікати до ресторанів та готелів, подарунки від посольств тощо.

Ярмарок проходитиме 8 грудня 2018 року з 10:00 до 17:00 на НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55).

Придбати квитки на захід можна за посиланням.


Міжнародний жіночий клуб Києва (IWCK) — це недержавна некомерційна організація, заснована у 1992 році жінками з різних країн під керівництвом пані Інгабор Крістофассен (H.E. Ms Ingabor Kristofassen), першого посла Бельгії в Україні та першого президента IWCK. Зараз організація має понад 250 учасників з 59 країн, включно з представниками дипломатичного корпусу, акредитованими в Україні, жінками, які залучені в культурних та ділових спільнотах, та дружинами дипломатів і бізнесменів. Організація займається благодійними, культурними та громадськими заходами.

Поділитися цією статтею