Відкрито прийом заявок на участь у чотириденному тренінгу для вчителів початкових класів з методики викладання «Philosophy To Grow.P4C». Про це повідомляє МОН.

Тренінг проходитиме 19-22 березня з 10:00 до 17:00 в Освітній станції 31в1 (вул. Пушкінська 31в1). Тренер Надія Адаменко продемонструє методи викладання на основі ідей М. Ліпмана та спосіб навчання через спільне вирішення дослідницьких проблем (Problem based learning – PBL).

Методика професора Метью Ліпмана вчить дітей самостійно, критично мислити, знаходити власні аргументи та сприймати аргументи співрозмовника. Р4С (Philosophy for Children) стимулює здатність вчитися, вести конструктивний діалог. Методика позбавляє страху ставити запитання і вступати в дискусію.

Учасники тренінгу отримають методичні матеріали на 15 розроблених уроків та сертифікат на 30 кредитів підвищення кваліфікації.

Охочі взяти участь повинні надіслати мотиваційний лист і відео-презентацію (де потрібно розповісти, чому вам цікавий тренінг) на адресу t.dubich@culturalproject.org з поміткою в темі листа «Заявка Philosophy To Grow.P4C». Також потрібно підтвердити свою можливість впровадити в навчальний процес уроки за методикою Р4С у період квітень-травень 2018 року та вересень-грудень 2018 року.

Кінцевий термін подання заявок — 10 лютого.

Поділитися цією статтею