6 та 7 квітня в Русанівському фізико-математичному ліцеї міста Києва відбудуться олімпіада з математики та олімпіада з головоломок. До 3 квітня включно учні з усієї України мають змогу зареєструватися для участі.

Олімпіада з математики пройде 6 квітня і долучитися до неї можуть учні 6-8-х класів індивідуально та учні 9-10-х класів командою. Олімпіада з математики проводиться за сприяння факультету кібернетики та механіко-математичного факультету КНУ імені Т. Шевченка, Інституту прикладного системного аналізу та Фізико-технічного інституту НТУУ «КПІ» імені І. Сікорського.

Олімпіада з головоломок відбудеться 7 квітня і розрахована на учнів 4-10-х класів та є спільним проектом Русанівського ліцею та ліцею «Наукова Зміна».

Над олімпіадними задачами з математики і головоломок працює команда Русанівського ліцею: вчителі та випускники ліцею. У команді авторів — вчителі, кандидати технічних наук, математики, криптологи, автори розв’язань задач японської храмової геометрії Сангаку, багаторазові переможці міжнародних олімпіад та конкурсу МАН.

Історія та архів олімпіадних задач.

Із запитаннями звертайтеся: Світлана Тимошенко, info@rl.kiev.ua, +38 063 428 25 07.

Поділитися цією статтею
Автор: