У четвер, 22 лютого, у Києві відбулася презентація освітньої платформи Classtime. Це онлайн-помічник учителя для створення миттєвих тестів, які можна проводити як під час уроку в школі, так і в будь-якому іншому місці, де є доступ до інтернету.

Про це повідомляє кореспондент «Освіторії».

Classtime — міжнародна компанія, але її співзасновники — з України, тому вони і звертають увагу на український ринок. Зараз найбільше користувачів вони мають у США.

«Ми хочемо робити не лише прості та зручні тестування, а й заохочувати учнів до співпраці. Історії колаборації — проект, що дає учням ціль, якої вони можуть досягнути лише разом. За допомогою проектора вчитель показує анімовану історію, розвиток якої залежить від правильних відповідей усього класу. Чим більше правильних відповідей, тим далі історія прогресує», — розповідає співзасновник компанії Василь Станіславчук.

За допомогою платформи вчителі можуть створювати онлайн-тестування для учнів, додавати туди графіку та зображення, запускати історії колаборації, аналізувати результати безпосередньо під час сесії, працювати з відкритими запитаннями та ставити відповідності.

Відзначимо, що повний базовий функціонал доступний безкоштовно. А передплата на платформу, де більше можливостей, коштує $15. Але, як зазначив Станіславчук, розробники розуміють, що ця вартість не підходить для України, тому зараз вирішують це питання.

Поділитися цією статтею
Автор: