Освітній проект «Майбутні» оголосив про проведення навчальних курсів «Школа викладачів» та «Школа для батьків». Проекти спрямовані на вироблення сучасних навичок виховання й навчання та на побудову ефективних стосунків з дітьми на засадах партнерства.

«Школа викладачів» проходитиме 31 жовтня – 2 листопада. Програма курсу передбачає системний підхід до вивчення процесів розвитку дитини заради покращення її потенціалу в майбутньому. Жодного розгляду окремих методик (в тому числі не йтиметься про впровадження інтерактивних технологій та ІКТ). Натомість надається повноцінне розуміння принципів взаємодії з дітьми, далеких від застарілих і технічних аспектів. Після Школи частина найкращих її учасників продовжить працювати з організацією «Майбутні» — вже як викладачі, модератори або менеджери.

Детальніше про «Школу викладачів».

«Школа для батьків» складатиметься з двох модулів (перший модуль відбудеться 4-5 листопада, другий — 2-3 березня). Спікери Школи розповідатимуть про те, як допомогти дітям якнайкраще себе проявити та як будувати взаємини на основі довіри. Стаючи для своєї дитини партнером, ми робимо своє батьківство значно легшим завданням, а дітям даруємо гідне дитинство, вільне від зайвих проблем.

Детальніше про «Школу для батьків».

Заняття проходитимуть за підтримки Києво-Могилянської бізнес-школи.

Освітній проект «Майбутні» — середовище для зростання свідомої особистості. На сьогодні проект має понад 250 випускників і планує запуск загальноосвітньої школи.

Поділитися цією статтею