«Тренажер ЗНО» на платформі iLearn: можливість підготуватись та виграти призи від Coca‑Cola

На платформі iLearn ГС «Освіторія» та Coca‑Cola HBC Ukraine запустили нову функцію — «Тренажер ЗНО». З ним учні зможуть тренуватися в умовах, максимально наближених до справжнього зовнішнього незалежного оцінювання.

Це онлайн-сервіс, який допоможе школярам перевірити теоретичні та практичні знання для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Регулярні заняття з тренажером натренують розум, пам’ять та допоможуть дітям позбутися страху перед тестуванням. У ньому можна регулювати темп проходження тестів, обирати необхідний формат підготовки, а також передбачено аналіз відповідей та формування статистики успішності учнів.

Для того щоб розпочати роботу з тренажером, зареєструйтесь на платформі iLearn, якщо не зробили цього раніше, і перейдіть за посиланням.

Ті, хто займатиметься на тренажері, також зможуть взяти участь у розіграші подарунків від Coca‑Cola HBC Ukraine. Акція триватиме з 26 квітня по 21 травня включно.

Для участі в розіграші потрібно:

  1. Зареєструватися на платформі iLearn.
  2. Натиснути кнопку «Беру участь» на сторінці конкурсу до завершення акції.
  3. За час дії акції переглянути щонайменше 10 трансляцій вебінарів та виконати в «Тренажері ЗНО» три тести з будь-яких предметів.

Усі учасники акції, які виконають ці умови, будуть автоматично додані системою у список учасників розіграшу подарунків. Розіграш відбудеться 22 травня о 16:00 під час прямої трансляції на YouTube-каналі iLearn за допомогою сервісу random.org.

Подарунки:

  • Суперприз. PlayStation 4 (1 шт.)
  • Рюкзак Кока-Кола (30 шт.)
  • Футболка Кока-Кола (300 шт.)

На платформі iLearn учні можуть безкоштовно підготуватися до ЗНО, а також переглянути офіційні навчальні ролики-роз’яснення завдань сертифікаційних робіт пробного ЗНО 2021 з 13 предметів і тренувальні завдання до них.

Безкоштовно підготуватися до ЗНО
Поділитися цією статтею