Для батьків підлітків і підтримки самих підлітків працює проєкт SupportME — інформаційний портал для дорослих та дітей.

Фахівці проєкту — психологи та лікарі — консультують з питань фізичного та психічного здоров’я підлітків, побудови й налагодження стосунків. Консультації проходять онлайн, є повністю безоплатними й конфіденційними. Для отримання консультації слід заповнити форму зворотного зв’язку на порталі SupportME, написати в онлайн-чат на порталі або в дірект на сторінку проєкту в Instagram.

Сайт проєкту регулярно оновлюється експертними статтями на найбільш популярні для підлітків та їхніх батьків теми. Психологи проєкту інформують, як долати виклики перехідного періоду, як зрозуміти себе й будувати стосунки з оточенням, як протистояти булінгу й насильству, як протистояти депресії й тривозі. Лікарі розповідають про безпечну сексуальну поведінку й можливі наслідки ризикованої поведінки, про профілактику вірусів та захворювань, турботу про здоров’я та красу.

Також на сторінках порталу можна знайти контакти найближчих клінік, дружніх до молоді.

Місія SupportME — допомогти батькам зрозуміти своїх підлітків, а підліткам — легко й безпечно опанувати нові можливості життя, які відкриває для них перехідний період.

Фото: https://www.pexels.com

Поділитися цією статтею