Американець Роберт Кенні, який ріс без батька, вирішив публікувати в YouTube інструкції про те, чого зазвичай навчають татусі. Наприклад, як голитися, зав’язати краватку чи замінити колесо. Так він вирішив допомогти тим, хто, росте або ріс без батька.

Чоловік запустив канал Dad, How Do I? у квітні цього року і швидко став популярним: у нього вже понад півтора мільйона підписників. У коротких роликах Роберт пояснює, як повісити полицю, полагодити туалет і перевірити рівень масла у двигуні. Крім інструкцій він розповідає «таткові жарти» і про своє життя. Коментатори почали ділитися своїми історіями про втрачених батьків.

Як зав’язувати краватку? Dad, how do I?

Після раптової популярності автор каналу подякував підписникам і підкреслив, що «не ідеальний, а просто інтернет-батько»: «Зрозумійте, я не завжди правильно поводився з дітьми. Ти не можеш завжди робити добре, але головне — просити вибачення і не прикидатися, що ти все знаєш краще за всіх».

Як правильно голитися, Dad, how do I?

Сам Роберт народився в Канзасі у великій родині з дев’ятьма братами і сестрами. Коли йому було 10 років, сім’я переїхала до Вашингтона, а його мати почала зловживати алкоголем. Батько пішов із сім’ї, коли Роберт був підлітком. Коли батькові було близько 80 років, Роберт все-таки його пробачив, а з матір’ю він так і не помирився. Тепер «інтернет-тато» завів свою сім’ю та виростив двох дітей — Кайла і Крістіану, — передає видання Shattered.

На карантині в нього нарешті знайшовся час на створення YouTube-каналу. Йому давно хотілося передати свої знання наступному поколінню і заодно допомогти тим, хто зростає в неповних сім’ях.

Як повісити полицю, Dad, how do I?
Поділитися цією статтею
Автор: