Тато випускниці коледжу в американському штаті Теннессі вирішив влаштувати для дочки, яка залишилася без свята через пандемію коронавірусу, свою власну урочисту церемонію вручення диплома. Про це повідомляє 9GAG.

Торренс Берсон розповів журналістам, що його дочка Гебріель чекала цього моменту цілих чотири роки. За словами батька, вона весь час уявляла, як у святковій атмосфері вийде з натовпу інших студентів, батьків і викладачів на сцену й отримає диплом Університету Ксав’є.

Поки Гебріель закінчувала навчання, пандемія докотилася до США, і всім стало очевидно, що ніяких випускних ні у школярів, ні у студентів цього року не буде. Це засмутило всю сім’ю, але батьки дівчини все ж вирішили влаштувати дочці свято своїми силами. У дворі будинку Терренс із сусідами, які зголосилися йому допомогти, спорудили справжню сцену із символікою університету і прикрасили її.

У день церемонії вручення, яка в підсумку проходила у дворі, Гебріель вітали навіть випадкові перехожі, які йшли повз. Описуючи свої почуття після такого свята, вона сказала, що це було навіть краще, ніж звичайне вручення, оскільки було більш особистим, адресним і пройшло в оточенні найближчих людей – батьків.

Поділитися цією статтею
Автор: