Чоловік роками робив однакові фотографії з донькою, але сильно змінився і він сам. Алек Курос спеціалізується на освітніх технологіях і вивчав, як фотографії впливають на різних людей. Виявляється, за цей час у нього з’явилися ще троє дітей та науковий ступінь.

Користувач сайту Reddit показав своїм підписникам підсумки свого «проєкту» довжиною в 12 років. І його пост вже набрав більше ніж 15 тисяч реакцій. Чоловік — доктор Курос, який спеціалізується на освітніх технологіях і засобах масової інформації в Університеті Реджайна в Канаді.

З 2007 року він фотографував себе і свою доньку, сидячи на дивані з ноутбуками. Дочка Куроса за ці роки перетворилася з кумедного малятка в гарну дівчину. Та доктор Курос за 12 років теж значно змінився: у свої 48 років Алек виглядає набагато енергійніше ніж в 36.

Ось так професор і його донька виглядали на фотографії, зробленій у 2007 році:

Наступне фото в добірці було зроблено вже через сім років — у 2014 році. За ці роки дівчинка витягнулася та обзавелася більш осмисленим поглядом. А її тато змінив зачіску і позбавився подвійного підборіддя.

Але найбільше люди здивувалися, коли побачили, що сталося з героями фотографій в наш час — у 2019 році.

Чоловік розповів виданню Bored Panda, що дівчина на фотографії не єдина його дочка. У професора велика родина: четверо дітей у віці від п’яти до 15 років. Курос зізнався, що пост на Reddit для нього став частиною проєкту: так він вивчає зміну технологій і вплив фотографій на різних людей.

При цьому Алека дуже здивувало те, що його публікація стала вірусною.


«Реакція на цей пост була явно більшою і ширшою, ніж я очікував. Я радий бачити, що люди позитивно сприйняли моє повідомлення. Я великий шанувальник спільноти Reddit, і вона мене не розчарувала», — написав чоловік.


Поділитися цією статтею
Автор: