Освітян України запрошують на безкоштовну міжнародну онлайн-конференцію, щоб знайти відповідь на питання «Що стане новою нормою в шкільному навчанні після COVID-19?».

Своїм досвідом поділяться педагоги з Англії, Франції, Канади та безлічі інших країн. Серед топ-спікерів — найкращі вчителі світу, фіналісти та переможці світової премії Global Teacher Prize: Андреас Шляйхер, Меґґі Макдоннелл, Ендреа Зафіраку та інші гуру світової освіти. Як вони впоралися з викликами через пандемію?

«Освіторія» підтримує захід. Закликаємо українських освітян приєднатися та отримати цінний глобальний досвід! Очікується синхронний переклад українською мовою та статті про найцікавіші виступи на «Освіторія.медіа».

Реєстрація на конференцію
з українським перекладом

Т4 «Освіта після COVID-19» об’єднає вчителів та експертів з усього світу, щоб обмінятися досвідом і допомогти один одному адаптуватися під час пандемії. Освітяни обговорять, як змінити підхід до навчання і виховання школярів, як заспокоїти батьків і самому налаштуватися на нові формати.

Серед топ-спікерів — фіналісти та переможці світової премії Global Teacher Prize:

🇫🇷 Андреас Шляйхер, директор відділу освіти та навичок Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) і засновник дослідження PISA;

🇨🇦 Меґґі Макдоннелл, переможниця міжнародної премії для вчителів Global Teacher Prize 2017;

🇬🇧 Ендреа Зафіраку, переможниця міжнародної премії для вчителів Global Teacher Prize 2018;

🇬🇧 Віджита Пател, директорка корекційної школи Swiss Cottage School, Центр з розвитку та досліджень;

🇱🇧 Хіба Баллут, керівник середньої освіти та науковий координатор мережі шкіл Saint George Schools.


«Ніхто не може сказати точно, як довго триватиме пандемічна криза і що буде після неї. Ми знаємо, що як глобальна освітня спільнота ми не повернемось до „старої“ норми. Отже, який шлях нас чекає?», — запитують організатори.


Саме вчителі й викладачі будуть основою міжнародної онлайн-конференції та її рішень. Педагогів запрошують на унікальний віртуальний захід, щоб поділитися історіями та досвідом з тем:

  • Добробут вчителя
  • Лідерство вчителя
  • Технології для вчителя
  • Співпраця вчителів

Коли: 30 травня, 15:00-20:00 за київським часом.

Реєстрація на конференцію
мовою оригіналу
Поділитися цією статтею
Автор: