На каналі ПЛЮСПЛЮС вийшов анімований мультфільм «Супергерої йдуть до школи» для учнів 1-4 класів. Головні герої мультфільму Трикутя, Квадрик та Кружко знайомлять школярів із правилами поведінки, які захистять від COVID-19 під час навчання. Також підготували тематичний плакат!

«Супергерої йдуть до школи» стане у пригоді не лише батькам, але й учителям. Вони матимуть нагоду використати ролик як інтерактивну альтернативу нагадуванню правил поведінки під час пандемії – в рамках тематичних уроків у закладах загальної середньої освіти, а також 1 вересня під час першого уроку. Мультфільм отримав схвалення Міністерством освіти і науки України, що підтримало цю ініціативу.

Ролик розповідає про прості правила поведінки, яких слід дотримуватися на території освітнього закладу: одягати маску, дезінфікувати та мити руки з милом частіше, повідомляти про погане самопочуття тощо. Він є логічним продовженням циклу мультфільмів ПЛЮСПЛЮС про супергероїв на карантині, які стартували на початку карантину.

Раніше анімаційний, розважально-пізнавальний телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку вже випустив анімовані історії про активності вдома під час карантину, попередження зараження коронавірусом та серію зарядок, а також про координацію та покращення настрою тощо.


«Для телеканалу ПЛЮСПЛЮС важливо, щоб діти отримували як розважальний контент, так і соціально-інформативний. Нашими глядачами є також батьки, і ми прагнемо створювати продукти, які будуть корисними для виховання та поведінки їхніх дітей. Карантин показав, наскільки дітям необхідне живе спілкування та взаємодія. І цим роликом ми прагнемо у максимально доступній для них формі донести, як безпечно для здоров’я повернутися до спілкування з друзями та навчання у класі», – коментує Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих каналів 1+1 media.


Мультфільм можуть подивитися на youtube каналі ПЛЮСПЛЮС та на 1+1 video як вчителі та батьки, так і дітлахи. Окрім цього, ПЛЮСПЛЮС розробив інформаційно-тематичний плакат на основі мультфільму «Супергерої йдуть до школи», який роз’яснює правила поведінки з метою убезпечення від COVID-19 для освітніх закладів.

Вмикайте ПЛЮСПЛЮС або заходьте на телеканал онлайн. Слідкуйте за новинами ПЛЮСПЛЮС на сторінках у instagram та facebook, адже телеканал підготував багато цікавого у новому сезоні.

Додатково: ПЛЮСПЛЮС – анімаційний, розважально-пізнавальний телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку. ПЛЮСПЛЮС – це продукти власного виробництва, найкраще зі світової анімації, улюблені Disney, Nickelodeon, а також розвиваючі та пізнавальні програми.

Поділитися цією статтею
Автор: