Освітній фонд А. С. Горнбі оголосив про розіграш стипендій на курс Masters in Teaching English to Speakers of Other Languages (MA TESOL) для фахівців з викладання англійської мови (ELT) в Університеті Уорвіка. Про це повідомляє Британська рада.

Стипендії покривають усі витрати в Британії і включають щомісячну виплату на житло та витрати на проживання, вартість навчання, зворотні авіаквитки, візу та вартість іспиту IELTS. Вони діють на навчання в період із жовтня 2018 по вересень 2019 року.

Кандидати повинні:
— мати досвід викладання англійської мови щонайменше протягом двох років;
— мати завершену університетську освіту;
— знати англійську мову на рівні, якого вимагає університет (зазвичай він оцінюється за IELTS — претенденти повинні мати загальний бал 6,5, найменший бал у кожній з категорій 6,0 і 6,5 у письмовій частині).

Додатково про умови можна дізнатися за посиланням.

Після того, як учасники заповнять анкету за посиланням (зверніть увагу, анкета буде доступна лише один раз, тому необхідно заповнити її всю відразу, інакше потім у вас не буде до неї доступу), обраних претендентів запрошують на співбесіду в офіс Британської ради, і лише потім обрані кандидати подають заявку безпосередньо до університету. Дедлайн подання електронної заявки — 16 лютого о 14:00.

MA TESOL — курс, який ґрунтується на 30-річному досвіді викладання англійської в Університеті Уорвіка. З 2018 року курс отримав нову структуру програми. Оцінювання учасників відбуватиметься на базі їх фінальної наукової роботи.

Поділитися цією статтею