Термін подання заявки на участь у програмі Rise продовжили до 14 січня. Той, хто пройде конкурсний відбір, отримає повну стипендію в будь-якому коледжі світу, куди вступить, включно з проживанням, та інші призи.

В програмі запрошують взяти участь молодих людей віком від 15 до 17 років.

Учасник не обов’язково має бути STEM-орієнтованою людиною чи соціальним лідером. Для подання аплікаційної форми не потрібно складати тести. Головне — мати бажання вирішити будь-яку проблему на шкільному, міському, регіональному чи національному рівні, розказавши, як це збираєтесь робити.

Переможець отримує:

  • повну стипендію в будь-якому коледжі світу, куди вступить, включно з проживанням;
  • ноутбук або планшет;
  • можливість відвідування офлайн-саміту переможців наступного року;
  • менторство та кар’єрні можливості;
  • отримання фінансування на розвиток власного проєкту на користь громади.

Спочатку потрібно пройти відбір до 500 фіналістів, які отримують доступ до освітніх можливостей та обмеженого фінансування власного проєкту, а потім і до 100 глобальних переможців.

Заявку можна подати до 14 січня. Учаснику треба представити себе через заповнення свого профілю та завантаження двох коротких відео про себе, а також подивитися відео інших учасників.

Зареєструватись слід за посиланням.

Ukraine Global Scholars офіційно співпрацює з американською організацією Rise, ініціативою Schmidt Futures (заснована Еріком Шмідтом, ексгенеральним директором Google) і Rhodes Trust, для розширення освітніх можливостей світової молоді.

Поділитися цією статтею