Студент, який навчався у Великій Британії, доїхав додому в Грецію на велосипеді за 48 днів.

Через пандемію коронавірусу тривалий час були скасовані всі рейси, але грецький студент не розгубився. Клеон Пападімітріу з коледжу міста Абердин в Шотландії проїхав 48 днів на своєму улюбленому двоколісному транспорті, щоб повернутися додому в Афіни. Про це повідомляє CNN.

Маршрут Абердин (Велика Британія) — Афіни (Греція) на googlemaps

Близько 4 тисяч кілометрів можна було б подолати за 5,5 годин на літаку чи за 42 години, якщо їхати на авто.

20-річний студент застряг у місті Абердин і не міг повернутися в Афіни, адже польоти були скасовані. Тому він вирішив поїхати на велосипеді. «Я дуже сподіваюся, що ця поїздка надихнула ще хоча б одну людину вийти зі своєї зони комфорту і спробувати щось нове, щось велике», — зізнався Клеон.

У студента був досвід марафону — він брав участь у гонці в 2019 році. Пападімітріу купив велосипед і повідомив про свою ідею батькам, вони погодилися, але не думали, що їхній син дійсно доїде до самого будинку на велосипеді. Батькам хлопець запропонував встановити додаток, який дасть змогу родині знати, де він перебуває. Протягом усієї поїздки студент розбивав табори в полях і лісах: Клеон виїхав з Абердіна 10 травня і приїхав додому 27 червня, через майже 50 днів.

«Коли ви ставите планку дійсно високо і намагаєтеся досягти по-справжньому амбітної мети, незалежно від того, досягнете ви її чи ні, ви будете вдосконалюватися. Ви дізнаєтеся щось про себе і здивуєте себе», — сказав він в інтерв’ю виданню.

Фото: https://edition.cnn.com/

Поділитися цією статтею