10-й Чілдрен Кінофест відбудеться з 30 червня до 9 липня. Усі події безкоштовні за реєстрацією.

Захід відбудеться в кінотеатрах Києва, Львова, Одеси, Дніпра, Полтави, Вінниці, Житомира, Луцька, Хмельницького та Чернігова. Глядачам покажуть новинки анімації з Норвегії та Нідерландів, пригодницьке кіно зі Словенії, Данії та Німеччини, комедію з Іспанії, фентезі з України, класичний фільм Аґнєшки Голланд, добірку найкращих короткометражних стрічок, знятих дітьми й торішнього переможця Чілдрен Кінофесту.

Бронювання безкоштовних квитків відкривається на сайті Чілдрен Кінофесту поступово: з 23 червня можна зареєструватися на фільм-відкриття, з 24 червня — на другий день фестивалю і так далі. Долучитися до фестивалю можна також віртуально: в онлайн-кінотеатрі Чілдрен Кінофесту можна буде переглянути добірку фільмів-фіналістів Дитячого кіноконкурсу та Спеціальну ювілейну онлайн-програму — добірку фільмів-переможців Чілдрен Кінофесту попередніх років.

А почесним амбасадором цьогорічного Чілдрен Кінофесту став композитор і саундпродюсер ONUKA Євген Філатов.

Чілдрен Кінофест — найбільший в Україні кінофестиваль для дітей і підлітків, створений з метою виховання нового покоління кіноглядачів в Україні, розвитку практик сімейного культурного дозвілля та просування мистецтва кіно. 

Звернення почесного аамбасадора цьогорічного Чілдрен Кінофесту Євгена Філітова
Поділитися цією статтею