Громадська спілка «Освіторія» спільно з Новопечерською школою оголосили про прийняття заявок на Стипендіальну програму для проактивних учнів та учениць з усієї країни. Організатори прийматимуть заявки до 12 квітня 2024 року включно.

Щоб взяти участь у відборі, треба бути учнем/-цею 8–11-го класу в наступному 2024/2025 навчальному році. Мати визначні академічні, творчі чи спортивні здобутки; ​бути проактивним/-ою, ініціативним/-ою та відповідальним/-ою; належати до родини з низьким рівнем доходу або нижчим за середній. В умовах повномасштабної війни гранти на навчання також надаються учням та ученицям з родин, які опинилися в складних життєвих обставинах через російське воєнне вторгнення.

«Я переконана, що освіта створює “завтра” для нашої країни. Тож усі наші проєкти спрямовані на те, щоб якомога більше дітей мали доступ до різних і рівних можливостей для здобуття якісної освіти. Стипендіальна програма розрахована на талановитих і здібних дітей, майбутніх лідерів, які мають неосяжні мрії та готові працювати для їх здійснення. Ми пишаємося кожним з наших стипендіатів і з нетерпінням чекаємо зустрічі з амбітними учасниками програми нового навчального року», — розповідає Зоя Литвин, голова ГС «Освіторія» та засновниця Новопечерської школи.

Новопечерська школа — інноваційна школа, що сфокусована на розвитку не лише знань, а й навичок. Над навчальною програмою школи працювали провідні українські педагоги та експерти Канадського бюро міжнародної освіти, збагативши її найкращими світовими методиками. У школі навчають українською та англійською, приділяють увагу вибору майбутньої професії та розвитку лідерських якостей.

Грант повністю покриває вартість навчання в Новопечерській школі у Києві. Учні та учениці забезпечуються житлом, харчуванням та всім необхідним для навчання. Стипендіати з інших міст перебуватимуть під наглядом наставника.

Більше інформації щодо Стипендіальної програми можна знайти на офіційному сайті школи.

Також до 1 квітня можна рекомендувати учнів та учениць на отримання гранту на навчання в Новопечерській школі. Для цього потрібно заповнити онлайн-форму, а куратор програми зв’яжеться з рекомендованими особами і розповість про деталі.

Поділитися цією статтею