Третього квітня стартує всесвітня соціальна кампанія Young Heroes, мета якої надихати дітей на думку про те, що кожен може стати героєм. Цього року тема кампанії Readers Are Leaders («Лідером стає той, хто читає»).

Для участі в проекті потрібно сформувати команду учнів під проводом керівника (керівником має бути особа, старша за 18 років). Для втілення своїх задумів у життя необхідно також заручитися підтримкою неприбуткових громадських організацій. Команда повинна розробити програму із заохочення до читання і до 14 травня зареєструватися та подати звіти про свою діяльність організаторам. Детальніше про умови можна дізнатися тут.

Призи за найкращі ініціативи буде розподілено таким чином:
– І місце – €5 тис.
– другі місця (може бути кілька) – по €2,5 тис.
– переможці за вибором аудиторії в мережі Facebook: €1,5 тис. за перше, €1 тис. за друге і €500 за третє місця.

Додаткові навчальні ресурси, які допомагають вчителям проінформувати про проект в освітньому закладі (план уроку, буклети, пісні тощо) можна отримати за посиланням.

Додатково про умови реєстрації буде повідомлятися згодом. В Україні проект представляє міжнародний освітній центр Helen Doron Ukraine. У рамках анонсування Young Heroes компанія проведе читання книги «Хто росте в саду» англійською мовою.

Поділитися цією статтею