Студія онлайн-освіти EdEra та BrainBasket Foundation за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» відкрили реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс «Основи веб-розробки».

Курс розрахований на шкільних вчителів з програмування, учнів та студентів, а також тих, хто просто хоче освоїти базові навички програмування. Попередня реєстрація на курс — за посиланням, а перший модуль курсу буде доступний для проходження вже 22 травня.

Експертом курсу став Сергій Денисов – практик з багаторічним досвідом у розробці програм та консультуванні в сфері ІТ, ментор BrainBasket Foundation, викладач університету ім. Тараса Шевченка.

Учасники курсу не лише зможуть навчитися HTML, CSS, JavaScript, а й зрозуміють як вони між собою пов’язані. Також дізнаються, у якій програмі краще починати свою роботу, куди зберігати свій код, що таке сервер, навіщо він потрібен і де його взяти.

І найголовніше для тих, хто не любить лише нудну теорію. Студенти курсу створять власний сайт і зможуть адаптувати його під власні потреби. Для навчальної програми автори курсу спеціально переосмислили підхід до онлайн-освіти в IT, щоб комплексно пояснити усі етапи веб-розробки. Система курсу теж досить зрозуміла:

• 4 модулі, що поступово публікують щотижня протягом місяця;
• 3 години навчальних відео тривалістю до 10 хвилин;
• 200 тестів, які допоможуть поетапно закріпити та систематизувати знання.

Зареєструватися можна за цим посиланням, щоб вже 22-го травня отримати доступ до 1-го модуля, щотижня мати на пошті цікавий контент про веб-розробку та дізнаватись про новини курсу.

Поділитися цією статтею
Автор: