Освітня Фундація «МрійДій» оголошує конкурсний відбір педагогічних команд для запуску освітніх центрів із надолуження освітніх утрат учнів.

Метою проєкту є надолуження освітніх утрат учнів 3-10 класів через проведення групових занять з математики та української мови (у форматі офлайн/онлайн) та надання психоемоційної підтримки, зокрема через організацію психологічних тренінгів для учнів та навчання вчителів.

Центри із надолуження знань буде облаштовано на базі шкіл у таких областях: Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська. Також передбачено створення онлайн-центру.

Зареєструватися для участі в програмі можуть педагогічні команди на базі тих шкіл, які:

– мають державну або комунальну форму власності;

– мають наявне та облаштоване відповідно до рекомендацій МОН та ДСНС укриття.

Заповнити форму на участь у програмі можуть директори чи їхні заступники. Заповнити її можна за посиланням.

Просимо оформити та надіслати заявку до 23 серпня. Переможців оголосять не пізніше 27 серпня.  Якщо виникнуть додаткові запитання, просять звертатися до організаційного комітету на електронну пошту: fundacja.mriydiy@gmail.com (тема листа – центри надолуження знань). Більше деталей можна знайти за лінком.

Долучитися


Поділитися цією статтею