Школярів 10–11-х класів запрошують взяти участь у конкурсі на участь у програмі неакадемічного навчання на базі УКУ «Талант Хаб», яка народилась у дискусіях під час семінару «Відповідальне лідерство» The Aspen Institute Kyiv.

Ініціатива ставить собі за мету допомогти школярам 10–11-х класів визначитися з майбутньою професією та способом реалізації найкарколомніших мрій. Навчання через досвід вже успішних у своїх сферах спікерів, обмін життєвими порадами та професійними настановами, менторство буде гарантовано тим, хто пройде відбір та потрапить на 5-денний інтерактивний курс навчання у чудовому післяріздвяному Львові у січні 2022 року.

Освітній компонент включатиме широкий спектр тем виступів, актуальних для майбутніх абітурієнтів, за такими напрямками:

  • економіка і банківська сфера;
  • суспільні науки та демократичне управління;
  • архітектура та дизайн;
  • маркетинг та підприємництво;
  • медицина;
  • ІТ.

Також учасники матимуть можливість зустрітися з Андрієм Садовим та поспілкуватися за вечерею щодо секретів роботи місцевого самоврядування, познайомитися з представниками провідних ІТ-компаній та креативного класу, отримати наставників і менторів, пройти тестування з професійної орієнтації Harrison Essessments, а також поговорити з такими ж цікавими однолітками.

Школярі, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні заповнити аплікаційну форму за посиланням та надати згоду батьків на участь.

Детальніше про програму — на сайті ініціативи.

Поділитися цією статтею