Проєкт «Розумію» оголошує останній набір для двох груп на програму, яка допоможе розвивати свою уважність до споживання та продукування контенту.

Як у сучасному диджиталізованому світі покращити своє критичне мислення та вміння розпізнавати фейкову інформацію, захистити свою приватність, створити власний стиль публікацій і візуальних історій та попрактикуватися в навичках фасилітації?

Перевірити та покращити свої знання і навички з цих тем — у програмі «Розумію».

Програма створена для того, щоб розвивати та поширювати культуру медіаграмотності на Сході України, викривати хибну та маніпулятивну інформацію і протистояти пропаганді. Учасниками та учасницями програми є лідери та лідерки громад малих міст, ОТГ та локальних спільнот, які хочуть створювати екологічне медійне середовище та шукають шлях реалізації нових ідей.

Що на вас очікує під час проходження програми?

Раз на тиждень учасники та учасниці збираються онлайн для розширення своїх навичок з медіаграмотності, фасилітації, сторітелінгу, фактчекінгу, а далі під час проведення власних воркшопів передають ці знання молоді.

15.09 – зустріч-знайомство, визначення цілей;

22.09 – основи медіаграмотності;

29.09 – основи фасилітації;

06.10 – соціальні мережі;

20.10 – тренінг з інфлюенсерства;

03.11 – тренінг зі сторітелінгу;

17.11 – маніпуляції: як уникати і не продукувати;

01.12 – святкова церемонія і завершення програми.

Також заплановані проміжні консультації та інтервізії під час проведення воркшопів.

Шукаємо проактивних учасників та учасниць, які зацікавлені в темі медіаграмотності та готові ділитися своїми знаннями з молоддю.

Реєстрація за посиланням.

Участь у програмі є безкоштовною, за результатами відбору.

Заявку можна подати до 12 вересня.

Поділитися цією статтею