Олена Шарговська, яка працювала в ГС «Освіторія», а наразі є бойовим медиком на фронті, збирає на евакомобіль для свого екіпажу.

Збір вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Наразі необхідно зібрати 5000 доларів на Mitsubisi Vagon, який потім за додаткові кошти переобладнають на автомобіль для медичних евакуацій.

«Це мені й моєму екіпажу потрібне авто, яке заїде якнайдалі, в яке ми зможемо покласти пораненого і вже дорогою надавати допомогу. Яке швидко вилетить, по поганій дорозі, і чимшвидше передасть бійця на медичку-швидку — яка так далеко не заїде», — пише Олена.

Долучитися до збору можна за цим посиланням.

Олена Шарговська була активною учасницею Революції Гідності та з 2015 рятує життя захисників на фронті, проводячи евакуації поранених. Довгий час Олена працювала журналісткою в ГС «Освіторія», а після початку повномасштабного вторгнення вирушила на фронт військовим медиком.

«Чим швидше ми зберемо потрібну суму, тим швидше Олена з колегами зможуть продовжити ефективно витягати бійців, збільшувати їхні шанси на збереження життя і здоровʼя», — закликав підтримати збір колишній голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

Підтримати
Поділитися цією статтею