Сім’я Стенлі із США щорічно робить веселі і трохи божевільні фотографії, щоб зробити різдвяні листівки і розіслати своїм близьким і друзям. Щоправда тепер кумедності їм додає ще й фотошоп.

У Стенлі два сина, проте в минулому році до загальних веселощів приєдналася ще й  маленька дочка. Батько сімейства розповів про те, що зазнав повного фіаско, коли вперше намагався зробити традиційну сімейну різдвяну фотографію. У той час у них була тільки одна однорічна дитина, але все пішло не так: погода підвела, освітлення постійно змінювалося, хтось із трьох у кадрі постійно моргав. До того ж малюк постійно плакав.

reddit.com/user/kakalacky_guy

Фотографії вийшли невдалими, але в той же час смішними. Подружжя вирішило все ж відправити їх близьким. На подив саме ці фотографії всім сподобалися!

Так в Стенлі з’явилася традиція: замість того, щоб намагатися відправляти на Різдво ідеальні листівки, вони стали відправляти фотографії, на яких видно реальність з усім хаосом, який приносять у життя троє дітей.

reddit.com/user/kakalacky_guy

Щоправда, коли діти бачать результат, доводиться їм постійно нагадувати, що це всього лише пmостановочна фотографія, і намагатися спробувати повторювати таке в реальному житті небезпечно!

Кожного малюка знімають окремо, а потім з’єднують «шматочки» в одній фотографії. В арсеналі у Джонатана і його дружини безліч хитрощів, що дозволяють привернути увагу дітей, для здійснення своїх задумів. 

reddit.com/user/kakalacky_guy
reddit.com/user/kakalacky_guy
Поділитися цією статтею
Автор: