Мала академія наук України та Projector Creative & Tech Institute продовжують досліджувати майбутнє штучного інтелекту в навчальних закладах України.

Учасників запрошують пройти опитування в онлайн-формі і відповісти на запитання про користь ШІ в підготовці до уроків, творчих завданнях або позашкільних заходах.

Опитування є анонімним щодо навчальних закладів: учасників не просять зазначати назву школи чи гімназії, а лише вказати населений пункт, вік, клас та зацікавлення. Більшість запитань — про ШІ і ставлення школярів до нього.

Результати будуть враховані під час аналізу перспектив штучного інтелекту в українській шкільній освіті. А найбільш активні заклади та їхні учні матимуть змогу взяти участь у наступних етапах проєкту. Ініціатива реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Тих, хто заповнив 5-хвилинну анкету, організатори дослідження автоматично долучають до розіграшу подарунків: набору книг від МАН та Projector, що допоможуть розвивати креативне мислення та ближче познайомлять із ШІ. Деталі про розіграш надійдуть на пошту тим учасникам, які вкажуть свої контактні дані.

Пройти опитування
Поділитися цією статтею