За два місяці підготовки в акторські лабораторії, 30 підлітків попрацюють із українськими та закордонними тренерами з акторської майстерності, сценічної мови та драматургії.

Команда фільму «Стоп-Земля» шукає непрофесійних акторів і запрошує взяти участь у кастингу підлітків 14-18 років. Майбутній український фільм режисерки Катерини Горностай — це історія про сучасних підлітків та їхню юність, про те, як гостро вони проживають перший досвід дружби, кохання, відповідальності.

Учасники безкоштовної лабораторії стануть героями майбутньої кінострічки. 


«Ми з радістю чекаємо від школярів заявки на участь у навчальній акторській лабораторії. Також, ми заохочуємо вчителів поширювати інформацію серед своїх учнів та запрошувати команду творців майбутнього фільму до своїх класів, щоб розповісти про проект та концепцію лабораторії під час профорієнтаційних уроків у школах», — кажуть організатори.


29-річна Катерина Горностай — одна з найперспективніших українських молодих режисерів. Кінокритики відзначають її особливий стиль та вміння передавати життя без награності. В 2015-му її короткий метр «Віддалік» визнали найкращим фільмом національного конкурсу на кінофестивалі «Молодість». І «Стоп-Земля» має стати повнометражним дебютом режисерки. Над цим фільмом працюють кінокомпанії «ESSE Production House» та «МАГІКА-ФІЛЬМ». Їхні картини — як документальні, так і ігрові — здобули кінонагороди по всьому світу.

Контакти: stop.zemlya.movie@gmail.com

Поділитися цією статтею