ГО «Навчай для України» запрошує на безкоштовне онлайн-навчання зі шкільних предметів у проєкті «Освітній Суп» учнів та учениць 5-11 класів.

«Освітній Суп» — це цікаві безкоштовні онлайн-заняття для учнів 5-11 класів за шкільною програмою зі складовими тьюторингу та менторства, які спрямовані не лише на підвищення академічного успіху дитини, а і на соціоемоційну підтримку та спілкування з однолітками. Взяти в ньому участь зможуть діти, які проживають у прифронтових регіонах або мають статус ВПО з таких областей: Дніпропетровська, Запорізька, Житомирська, Київська, Одеська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська, Луганська та Донецька.

На проєкті доступні два види участі учнів:

  • безоплатні заняття з вчителями-тьюторами з математики та/або української мови (можна обрати обидва предмети або один)
  • безоплатні заняття зі студентами-менторами з одного із запропонованих предметів: географія, інформатика, фізика, хімія, біологія, історія України, англійська мова, українська мова, математика.

Взяти участь можна, якщо дитина:

– є учнем/ученицею 5-11 класів із вказаних вище областей;
– має бажання «підтягнути» свої знання зі шкільних предметів та отримати соціоемоційну підтримку;
– може приєднатися на час занять через гаджет (комп’ютер/телефон/планшет) до інтернету.

Хвилі стартують щомісяця. Участь у проєкті передбачає 2 онлайн-заняття на тиждень протягом 8 тижнів. Тривалість кожного навчального заняття — 1 академічна година (45 хвилин).

Зареєструватися
Поділитися цією статтею