Інтерактивний посібник із критичного мислення для молодших школярів виклали у вільний доступ. Про це написали на сторінці EdPro.

На сайті mozaWeb та в програмі mozaBook з дітьми у школі та вдома можна освоїти основи розвитку навичок вмикати мозок за допомогою посібника «Уроки критичного мислення».

Авторка — Анна Косарєва. Ілюстрації намалювала Надія Кушнір, відома зокрема своїм персонажем Гусем.

У книзі кожна тема ілюстрована малюнком, іграми та завданнями на перевірку засвоєння інформації. Також є корисні вправи для розминки з математики, складання пазлів та тренування пам’яті. Всі тексти озвучені, тож можна вибрати — прослухати або прочитати самостійно.

Огляд посібника «Уроки критичного мислення» — у відео:

Для того щоб безоплатно отримати доступ до посібника, треба зареєструватися на сайті mozaWeb, перейти за посиланням на сторінці та натиснути кнопку «Відкрити на сайті».

До створення посібника для українських молодших школярів долучилася команда EdPro. Книгу розробили за сприяння ГО «Мейкерспейс Львів» та за підтримки фонду «Відродження».

На порталі зараз діють знижки на програму Mozabook для домашнього використання.

mozaWeb PREMIUM надає необмежений доступ до всього наповнення бібліотеки, електронних шкільних підручників та посібників через звичайний браузер.

  • 1300+ 3D-презентацій, які містять понад 5000 3D-моделей;
  • 1300+ відео;
  • 5300+ фото та ілюстрацій;
  • 100+ українських підручників та посібників.

Такий доступ ідеально підходить для дистанційної освіти.

Також є знижки на програми mozaBook (UKR) CLASSROOM для вчителя та mozaBook (UKR) + 30 mozaWeb, розраховану на цілий клас для організації дистанційного навчання.

Акція триватиме до завершення 2020 року. Код активує програму на рік використання.

Поділитися цією статтею