Відділ дистанційного навчання Маріупольського державного університету представив проект «Дистанційне навчання українознавчих курсів для учнів з тимчасово окупованих територій».

Учні старших класів мають можливість підготуватися до ЗНО з української літератури, української мови, історії України, фізичної та соціально-економічної географії України.  Для навчання учням не потрібно завантажувати особисті дані і розкривати свої IP-адреси. Це дуже важливо для школярів, які проживають на тимчасово окупованій та непідконтрольній території України — повідомляє прес-служба МОН.

Над розробкою курсів працювали вчителі маріупольських шкіл, працівники Маріупольського науково-методичного центру, викладачі та співробітники Маріупольського держуніверситету. Ця робота проведена в рамках проекту «Open Distance Learnіng», який реалізує МДУ і науково-методичний центр за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства закордонних справ Литовської Республіки, Посольства Литви в Україні та організації «Lithuanian Development Cooperation».

Фактично, матеріал доступний усім користувачам, тож буде незайвим для додаткової підготовки майбутніх абітурієнтів з усієї України.

Поділитися цією статтею