Klitschko Foundation за підтримки фундації Coca-Cola запрошує до участі в проекті Zero Waste School, щоб закріпити в школах культуру сортування відходів та активного просування ідей захисту екології.

Організатори оберуть 100 шкіл для участі в триденних тренінгах з командоутворення та лідерства для учнів, вчителів та директорів. Під час тренінгу учасники будуть:

  • вчитися взаємодіяти з іншими представниками місцевих громад, вести перемовини й опановувати шляхи вирішення складних ситуацій;
  • слухати лекції від активістів на теми сортування сміття, фандрейзингу та просування проекту;
  • складати план втілення власного проекту;
  • вчитися прогнозувати ризики, комунікувати з громадськими організаціями та медіа.

Тренери розкажуть, як долати перешкоди, що трапляються на шляху до втілення проектів, як знайти фінансування для розвитку громад, які продукти купувати, щоб залишати менше сміття, та як можна повторно використовувати речі.

1-27 вересня: всі школи — учасниці проекту організують Zero Waste Day у своїй громаді.

У проекті може брати участь школа або навчальний заклад, де навчаються мінімум 200 учнів. Навчальний заклад формує команду, яка складається з директора школи, одного вчителя та 3 школярів (2 дівчини та 1 хлопець або 2 хлопця й 1 дівчина) 8-х та 10-х класів. Щоб узяти участь, необхідно зареєструватися за посиланням, увівши свої дані в систему до 4 березня 2019 року. Заповніть усі поля та запишіть відеозвернення з презентацією своєї команди тривалістю до 1 хвилини за допомогою будь-якого пристрою (телефон/веб-камера/фотоапарат).

Детальніші умови можна переглянути за посиланням.

Поділитися цією статтею