Київська Школа Економіки запрошує взяти онлайн-участь у безкоштовній наймасовішій інтелектуальній грі у світі та позмагатись за світовий рекорд.

Кожен може долучитися до встановлення рекорду Гіннеса, а також позмагатися в логіці та кмітливості з українськими зірками, відомими економістами та політиками. Школи можуть формувати власні команди.

Гра проходитиме у форматі «Що? Де? Коли?» 23 червня о 19:30.

Це буде офіційна спроба встановити світовий рекорд, який увійде до Книги рекордів Гіннеса у категорії «Наймасовіша інтелектуальна гра онлайн». Наразі світовий рекорд становить 1622 учасники і був встановлений китайськими школярами у 2018 році.

Учасникам буде поставлено 18 запитань загальної тематики на логіку та кмітливість авторства двократного володаря «Кришталевої сови» Володимира Островського.

Більшість учасників гратиме онлайн. Онлайн-учасники дивляться відеотрансляцію, слухають запитання, бачать його текст на платформі і дають відповідь протягом 70 секунд.

Декілька команд із професорів KSE, перших осіб українського політикуму та відомих зірок сцени гратимуть офлайн у ICU Event Hall, звідки буде вестись онлайн-трансляція.

Участь безкоштовна і доступна для всіх охочих — від школярів до міністрів. Для цього слід зареєструватися за посиланням.

Кращий з кращих отримає приз від партнерів заходу, а серед усіх учасників розіграють грант на безкоштовне проходження ексклюзивного курсу «Що приховують дані?» в KSE.

Чат гравців, де можна дізнатися деталі щодо будь-яких аспектів гри: https://t.me/thegameuachat.

Зверніть увагу! Щоб участь зарахувалася до рекорду Гіннеса, кожен учасник має зареєструватися, підключитися до гри з окремого пристрою та дати відповіді на всі запитання, хай навіть і неправильні.

Поділитися цією статтею