Міністерство охорони здоров’я України оголосило конкурс серед шкіл, в яких буде вакциновано 80% персоналу. Такі школи можуть виграти комп’ютери та роутери, повідомляють на Facebook-сторінці Міністерства охорони здоров’я.

МОЗ запрошує школи з рівнем вакцинації від 80 % подаватися на конкурс «Вакциновані та відкриті». У ньому можна виграти комп’ютери, гарнітури й роутери.

Серед таких шкіл розіграють три набори, в яких по 10 комп’ютерів, 10 гарнітур і 10 роутерів. А також ще 15 наборів — по 10 гарнітур і роутеру.

Школу для участі в конкурсі можна зареєструвати до 29 вересня за посиланням. Результати будуть оголошені на День вчителя 3 жовтня.

Проте наразі вакцинація педагогів не є обов’язковою і залишається добровільною. Тому директор не має права обмежувати доступ до роботи у школі вчителя, який не отримав щеплення.

Станом на 15 серпня в Україні пройшли повний курс вакцинації від COVID-19 майже 333 тис. вчителів (25 % освітян). Ще приблизно 132,7 тис. вчителів отримали першу дозу та очікують другої (це приблизно 35 % освітян).

Поділитися цією статтею