Школи запрошують з 2 по 8 квітня 2021 року провести національний урок на тему «Моє майбутнє в Україні». Матеріали можна завантажити, переможці серед зареєстрованих учителів отримають подарунки.

Урок допоможе учням 9–11-х класів сформувати уявлення про професії майбутнього та зробити перший крок до свого професійного вибору.

На уроці учні шукатимуть відповіді на питання про свої здібності, можливості та чим вони хотіли б займатися в майбутньому. Молодь дізнається, які професії існують сьогодні та як вони зміняться протягом наступних років. Також підлітки познайомляться з проєктом «Моя кар’єра в Україні», що цьогоріч пройде онлайн і охопить понад тисячу школярів.

Цим уроком Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (платформа Career Hub) спільно з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ) розпочинають реалізацію шостого всеукраїнського проєкту «Моя кар’єра в Україні». Партнери проєкту — Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Як приєднатися до проведення уроку?

  1. Зареєструйтеся на сторінці уроку.
  2. Перегляньте запис вебінару для вчителів про урок та проєкт «Моя кар’єра в Україні» на сторінці Career Hub у Facebook.
  3. Завантажте на сайті матеріали для уроку та проведіть його для учнів 9–11-х класів у своєму закладі з 2 до 8 квітня.
  4. Надішліть звіт про проведення уроку у формі на сайті до 12 квітня, а також діліться результатами уроку у соцмережах із хештегом #mycareerua.

Серед педагогів, які заповнять форму, після 16 квітня буде визначено переможців і вони отримають подарунки від організаторів.

Поділитися цією статтею