Школа переможниці Global Teacher Prize Ukraine 2019 Наталії Кідалової отримає інтерактивну панель вартістю 130 тисяч гривень від компанії EdPro.

Нагадаємо, найкращим учителем України стала Наталя Кідалова з міста Мелітополя Запорізької області. Вона викладає англійську мову та українську мову і літературу в мелітопольській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 23.

Інтерактивна панель —  прилад, що поєднує в собі функціонал проектора, інтерактивної дошки, комп’ютера, планшета та телевізора в протиударному корпусі; надпотужна touch панель на базі Windows 10 — чудове рішення для освіти.

Компанія EdPro вносить інновації та високі технології в школи та бізнес, створюючи надкомфортні умови навчання та командної роботи.

*Global Teacher Prize Ukraine — щорічна національна премія для вчителів, яку заснувала в 2017 році громадська спілка «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation — засновником світової щорічної премії Global Teacher Prize.

Премію створили, щоб підкреслити важливість і визнання вчителів на найвищому рівні, популяризувати новаторські підходи в освіті. Це одна з найбільших премій у світі за професійні досягнення, а у сфері освіти — перша і єдина премія такого масштабу.

Прозорість відбору переможців забезпечує компанія Deloitte.

Реалізація премії відбувається за сприяння Українського культурного фонду.

Поділитися цією статтею