Тільки подивіться, як це мило! Тиждень тому Стівен Блек запостив у Твіттері фотографію своєї племінниці Олівії, яка дуже засмутилась через те, що їй треба носити окуляри.

Історія маленької сумної дівчинки зворушила користувачів Твіттера, і за п’ять днів пост зібрав 25 тисяч коментарів. Коментатори надсилали свої фотографії та історії, ділилися фотографіями своїх домашніх тварин і знаменитостей в окулярах.

«Сьогодні моя шестирічна племінниця Олівія отримала свої перші окуляри. У неї короткозорість, як і у її дядька Стівена, так що тепер вона весь час буде їх носити. Як ви бачите, її це не дуже радує. Дорогі очкарики, не могли б ви її підтримати? Я зачитаю їй всі ваші відповіді».

ace tiliton ratcliff: Привіт, мила Олівія! Ти виглядаєш дуже круто в нових окулярах, так круто, що мій пес попросив надіти на нього мої окуляри, щоб бути в темі. Тепер ти в клубі крутих дітей в окулярах — дай п’ять!

Rex The TV terrier: Окуляри — це круто!

Burnt Out Cop Barbie: Привіт, Олівія! Я теж ношу окуляри. Вони не тільки допомагають мені краще бачити, але ще і є прикольним аксесуаром, а ще я зміг стати пілотом, незважаючи на окуляри! У мене є льотний шолом і сонячні окуляри з діоптріями!

Steve Spohn: Привіт, Олівія. Я не ношу окуляри, але, як ти бачиш, я виглядаю не як всі. Запевняю тебе, бути не як усі — це нормально.

Твої окуляри будуть допомагати тобі так само, як моє крісло допомагає мені. І знаєш, що ще? Я думаю, твої окуляри виглядають дуже круто.

Luci Camorani: Привіт, Олівія! Я почала носити окуляри, коли мені було три роки — я постійно падала зі сходів і не могла бачити, що показують по телевізору. 

Я швидко зрозуміла, що окуляри — це крутий спосіб самовираження. На фотографії мені 5 років, і на мені окуляри з леопардовим принтом, а поруч — мені 21, і на мені рожеві окуляри!

Philisea Matthews: Передайте їй, що ті, хто в дитинстві носить окуляри, стають крутими в коледжі.

Стівен був неймовірно зворушений кількістю отриманих відповідей і пообіцяв відібрати 20 найулюбленіших та зробити з них фотокнигу, щоб Олівія могла переглядати її в будь-який момент.

Поділитися цією статтею
Автор: