Українські вчителі та програмісти розробили додаток Bookvik English, яким безкоштовно діляться з українськими вчителями та учнями в період карантину.

Bookvik_English — це збірка з майже сотнею інтерактивних програм для школярів, які вивчають англійську мову. У збірці 10 тем: У школі, Їжа, Одяг, Тіло, На пляжі, Мій дім, Тварини, Нумо гратися та інші.

Головний персонаж гри — бегемот з крильцями Буквик. Він допомагає вивчати слова та правила. Буквик потрапляє у різні ситуації, під час яких учні дізнаються базові слова та фрази англійською, супроводжують його у крамниці та на прогулянці, вивчать дні тижня, предмети побуту.

Додаток використовує можливості доповненої реальності. Персонажі можуть «оживати», перетворюючи навчання на гру. Для цього потрібно встановити програму на свій телефон або планшет.

Додаток розрахований на учнів 6-8 років.

Анастасія Коновалова, вчителька англійської мови в початковій школі «Острівець» з Одеси, на базі якої розробили гру, каже: «В період карантину ми з радістю хотіли б поділитися нашими розробками з вчителями та учнями України, адже ми на власному досвіді впевнились, що інтерактивні вправи роблять онлайн-уроки більш ефективними та цікавими».

Додаток не потрібно завантажувати, він працює у будь-якому браузері.

Поділитися цією статтею
Автор: